15 års garanti
Medlem af Dansk Håndværk Garantiordning
Ring til os på 28 12 43 60

Albertslund - Nyt tag


Skal du have lavet nyt tag i Albertslund står Prof Tagservice klar til at hjælpe dig med dit tagprojekt. 

Ring til os idag på tlf. 28 12 43 60 og få et gratis og uforpligtende tilbud. 

Et nyt tag kan være en meget dyr løsning, hvis du ikke har den store viden om tagløsninger – eller om branchen som helhed. Men hos Prof Tagservice har vi fokus på kundens behov, og vi kombinerer kvalitet og service med fordelagtige priser, hvorfor vi er en ideel samarbejdspartner, når du skal have monteret et nyt tag i Albertslund. Derudover er vi certificerede tagdækkere, og vores speciale er tagpaptage. 

Og netop tagpaptage udgør et prisvenligt alternativ til mange andre tagtyper – uden at der er gået på kompromis med kvalitet. Et nyt tag i tagpap er, med andre ord, synonym med stor fleksibilitet og et væld af muligheder, når emnet falder på design og farvevalg. Derfor kan du altid berige boligen med en tagløsning, der løfter looket til nye højder, hvis du foretrækker tagpap, når du leder efter et nyt tag i Albertslund. 

Tagpap er også velegnet til alle vejrforhold og har en levetid på op til 50 år, hvis taget renoveres fra tid til anden. Derudover er et nyt tag i tagpap også den rette løsning til gamle boliger såvel som nybyggeri, og du kan få tagpap i den farve, som du ønsker. Hos Prof Tagservice er vi altid klar til at indfri dine ønsker, og vi tilbyder 15 års garanti på materialer og arbejdets udførsel – vi kan montere et nyt tag i Albertslund til UG. 

Kontakt os i dag på telefon 28 12 43 60

 

Prof Tagservice har stor erfaring med tagpaptag og nyt tag i: