15 års garanti
Medlem af Dansk Håndværk Garantiordning
Ring til os på 28 12 43 60

Albertslund - Tagrenovering


Skal du have udført tagrenovering i Albertslund står Prof Tagservice klar til at hjælpe dig med dit tagprojekt. 

Ring til os idag på tlf. 28 12 43 60 og få et gratis og uforpligtende tilbud. 

En tagrenovering i Albertslund er altid en opgave for Prof Tagservice, og du skal overveje at investere i en tagrenovering, inden dit tag bliver utæt. Et utæt tag er synonym med et væld af følgeskader såsom svamp og fugt i tagkonstruktionen, og det kan på sigt blive en dyr fornøjelse, hvis du ikke får styr på problemerne – en tagrenovering er en nødvendighed, når der er utætheder i taget eller masser af mos- og algedannelse. 

En fagmand med stor fokus på kvalitet er altid den rette mand til at udføre en tagrenovering, da opgaven er en anelse kompleks. En tagrenovering består, med andre ord, af en inspektion og efterspænding af taget, dybderens og udbedring af utætheder såvel som algebehandling, forstærkning og maling af taget. En tagrenovering forlænger levetiden på dit tag med 15-20 år og får dit tag til at fremstå flot og nyt. 

En tagrenovering får ikke kun boligens tag til at fremstå som nyt igen, da den også højner værdien af din bolig og kan føre til en lavere varmeregning via en bedre isolering. Derfor er en tagrenovering altid en fornuftig investering, og søger du et godt, uforpligtende tilbud på en tagrenovering i Albertslund, skal du kontakte Prof Tagservice – vi er synonym med kvalitet og klar til at udføre en tagrenovering i Albertslund. 

Kontakt os i dag på telefon 28 12 43 60

 

Prof Tagservice har stor erfaring med tagpaptag og tagrenovering i: