15 års garanti
Medlem af Dansk Håndværk Garantiordning
Ring til os på 28 12 43 60

Hvidovre - Nyt tag


Skal du have lavet nyt tag i Hvidovre står Prof Tagservice klar til at hjælpe dig med dit tagprojekt. 

Ring til os idag på tlf. 28 12 43 60 og få et gratis og uforpligtende tilbud. 

Bor du i Hvidovre, og søger du efter et nyt tag i Hvidovre eller omegn, kan du sagtens indstille søgningen, da vi har løsningen til dig – et nyt tag i Hvidovre er vores speciale. Hos Prof Tagservice har vi stor erfaring med montering af tage, og vi er certificerede tagdækkere med speciale i tagpaptage, og vi har en unik evne til at kombinere service, pris og kvalitet til UG – og en opgave er ikke afsluttet, før du er tilfreds med resultatet. 

På trods af at vi kun benytter kvalitetsmaterialer og har stor fokus på kvalitet, tilbyder vi stadigvæk 15 års garanti på materialer og arbejdets udførsel, når du køber et nyt tag hos Prof Tagservice – vi tænker meget på vores kunder og deres behov for kvalitet, service og tryghed. Vi arbejder med alle former for tagpap, og et nyt tag med tagpap kan berige enhver bolig med et ekstra løft såvel som øge værdien af din bolig. 

Et tagpaptag er, med andre ord, synonym med en tagløsning, som byder på stor frihed, når det gælder farvevalg og design. Derfor kan du altid tilpasse et nyt tag i tagpap til dine præferencer, og tagtypens store kvalitet betyder, at et tagpaptag vil pryde boligen i mange år frem. Hos Prof Tagservice finder du den rette samarbejdspartner, når du er på udkig efter et nyt tag i Hvidovre og omegn. 

Kontakt os i dag på telefon 28 12 43 60

 

Prof Tagservice har stor erfaring med tagpaptag og nyt tag i: