15 års garanti
Medlem af Dansk Håndværk Garantiordning
Ring til os på 28 12 43 60

Hvidovre - Tagpap


Skal du have lagt tagpap i Hvidovre står Prof Tagservice klar til at hjælpe dig med dit tagprojekt. 

Ring til os idag på tlf. 28 12 43 60 og få et gratis og uforpligtende tilbud. 

Moderne tagpaptage er beriget med en unik evne til at tilføre boligen et unikt touch, men tage i tagpap er ikke kun synonym med et unikt look, da tagtypen også er garant for stor kvalitet. Tagtypen er, med andre ord, meget slidstærk, hvorfor den er svær at nedbryde – derfor er fagfolk også imponeret over denne tagløsning, og det gælder også Prof Tagservice, som er specialister i at montere tage i tagpap i Hvidovre. 

Et tag i tagpap byder også på et væld af designmuligheder, da tagpaptage kommer i alskens farver, og der er mange arkitektoniske løsninger. Eneste krav er, at tagkonstruktionen ikke er helt flad, ellers er der rigeligt med muligheder for at anskaffe dig en tagløsning, som er det perfekte match til din bolig. Kontakter du Prof Tagservice, kan du få et uforpligtende tilbud på montering af et tag i tagpap i Hvidovre og omegn. 

Prof Tagservice udfører også service på gamle såvel som nye tagpaptage, og vi er altid klar til at tilbyde vores assistance, såfremt du gerne vil høre mere om de mange fordele ved tage i tagpap – tagpaptage er det rette valg til renovering af gamle tage såvel som nybyggeri. Når Prof Tagservice monterer et tag i tagpap i Hvidovre eller andre dele af København, er arbejdets udførsel og materialer underlagt en garanti på 15 år. 

Kontakt os i dag på telefon 28 12 43 60

 

Prof Tagservice har stor erfaring med tagpaptag og tagpap i: