15 års garanti
Medlem af Dansk Håndværk Garantiordning
Ring til os på 28 12 43 60

Hvidovre - Tagrenovering


Skal du have udført tagrenovering i Hvidovre står Prof Tagservice klar til at hjælpe dig. 

Ring til os idag på tlf. 28 12 43 60 og få et gratis og uforpligtende tilbud. 

På en dansk villavej kan man ikke undgå at få øje på, hvilke boligejere der har investeret i en tagrenovering, og hvem der ikke har – forskellen er enorm, da en tagrenovering er beriget med evnen til at få et gammelt, slidt tag til at fremstå som nyt igen. En tagrenovering fjerner alge- og mosdannelse, reparerer utætheder, dybderenser taget, forstærker og algebehandler tagløsningen såvel som påfører en ny gang maling. 

Det lyder forholdsvist simpelt, men en tagrenovering kan volde store problemer, hvis du påtager dig opgaven selv, hvorfor det anbefales at benytte en fagmand. Derfor kan du ringe eller sende en mail til os hos Prof Tagservice, hvis du har behov for at få udført en tagrenovering i Hvidovre – vi er certificerede tagdækkere og har mange års erfaring med montering og tagrenovering i Hvidovre og hovedstadsområdet. 

Er du i tvivl om, hvornår du skal investere i en tagrenovering, kan du kontakte os, men du kan også se efter tydelige tagskader. Alge- og mosdannelse holder på fugten og kan nedbryde taget på sigt, men fremstår taget med huller og andre utætheder, er det også på tide at tilkalde hjælp – hos Prof Tagservice er vi altid klar med et uforpligtende tilbud, når du har behov for en tagrenovering i Hvidovre. 

Kontakt os i dag på telefon 28 12 43 60

 

Prof Tagservice har stor erfaring med tagpaptag og tagrenovering i: