15 års garanti
Medlem af Dansk Håndværk Garantiordning
Ring til os på 28 12 43 60

København - Nyt tag


Skal du have lavet nyt tag i København står Prof Tagservice klar til at hjælpe dig med dit tagprojekt. 

Ring til os idag på tlf. 28 12 43 60 og få et gratis og uforpligtende tilbud. 

Et nyt tag kan variere meget i pris, men det vigtigste er, at du formår at finde en leverandør, hvor stor kvalitet og god service er en selvfølge – det vil i sidste ende føre til det bedste resultat. Du kan også montere dit nye tag selv, men det anbefales ikke, da det er en kompliceret proces at montere et nyt tag. Det kræver, med andre ord, erfaring og de rette kompetencer at montere et nyt tag i København. 

Derfor bør du altid ringe eller sende os en mail, når du har brug for et nyt tag i København – hos Prof Tagservice tilbyder vi altid 15 års garanti på materialer og arbejdets udførsel, når du vælger at købe et nyt tag hos os. Derudover er vi certificerede tagdækkere, og vi har stor erfaring med renovering og montering af tage i tagpap, og vores priser er et resultat af, at vi har stor fokus på vores kunder og deres behov. 

Et nyt tag koster en smule, men det højner også værdien af din bolig. Du skal berige boligen med et nyt tag, når det gamle ikke kan renoveres mere – fugt kan over flere år nedbryde taget og føre til store utætheder, og når det sker, er det på tide at udskifte det gamle tag med et nyt. Et tagpaptag er synonym med mange muligheder, og det er ofte en unik løsning, når du skal have monteret et nyt tag i København. 

Kontakt os i dag på telefon 28 12 43 60

 

Prof Tagservice har stor erfaring med tagpaptag og nyt tag i: