15 års garanti
Medlem af Dansk Håndværk Garantiordning
Ring til os på 28 12 43 60

København - Tagrenovering


Skal du have udført tagrenovering i København står Prof Tagservice klar til at hjælpe dig. 

Ring til os idag på tlf. 28 12 43 60 og få et gratis og uforpligtende tilbud. 

En tagrenovering kan hurtigt få boligens tag tilbage til optimal stand igen, men en tagrenovering er også en billigere løsning end at investere i et nyt tag. Derudover er en tagrenovering også et mere miljøvenligt alternativ, da du forlænger levetiden på dit tag med adskillige år, samtidig med at du ikke skal skaffe dig af med gamle tagplader eller andet. Derfor anbefales en tagrenovering, hvis dit tag kun har små skader. 

Det er ikke altid lige nemt at vide, hvornår behovet for en tagrenovering er tilstrækkeligt, men som oftest skal du begynde at overveje en tagrenovering, når dit tag er fyldt med alger og mos, da de har en fantastisk evne til at holde på fugt – det kan føre til frostsprængninger i de kolde måneder af året. Det vil på sigt nedbryde taget, men du kan undgå en stor udgift ved at investere i en tagrenovering, før det når så langt. 

Hos Prof Tagservice er vi specialister i at udføre en tagrenovering i København, og vi tilbyder altid garanti på materialer og arbejdets udførsel. Vi har mange års erfaring i branchen og er certificerede tagdækkere, hvorfor vi kan montere, servicere og forestå en tagrenovering i København, som opfylder dine krav til UG. Derudover er vi altid klar med et godt tilbud, når du skal have udført en tagrenovering i København. 

Kontakt os i dag på telefon 28 12 43 60

 

Prof Tagservice har stor erfaring med tagpaptag og tagrenovering i: