15 års garanti
Medlem af Dansk Håndværk Garantiordning
Ring til os på 28 12 43 60

Rødovre - Nyt tag


Skal du have lavet nyt tag i Rødovre står Prof Tagservice klar til at hjælpe dig med dit tagprojekt. 

Ring til os idag på tlf. 28 12 43 60 og få et gratis og uforpligtende tilbud. 

Et nyt tag med tagpap er en fantastisk måde, hvorpå du kan berige boligen med en ny, flot finish, og et nyt tagpaptag er synonym med et væld af muligheder i forhold til design og farvevalg. Et nyt tag med tag pap er, med andre ord, det ideelle valg til alle boligejere, som er på udkig efter et nyt tag i Rødovre og omegn, og du kan anskaffe et tagpaptag i mange forskellige farver, mens der kun er få krav til hældningsgrad. 

De første tagpaptage kom frem for mere end 100 år siden, men udviklingen har ikke stået stille, og et tag med tagpap er i dag en kvalitetsløsning, som kan holde de næste 50 år – og et nyt tagpaptag koster ikke en formue. Derudover er tagpaptage kendetegnet ved stor slidstyrke, men ikke desto mindre er det altid en god idé at købe et nyt tag hos - og få det monteret af - en fagmand med en attraktiv garantiordning. 

Derfor tilbyder vi 15 års garanti på arbejdets udførsel såvel som materialer, og vi stiller os ikke tilfreds, før du er helt tilfreds. Derfor er Prof Tagservice den rette samarbejdspartner, når du er parat til at investere i et nyt tag i Rødovre – vi kombinerer kvalitet, service og pris på bedste vis og har stor erfaring med at montere et nyt tag i Rødovere samt i hele hovedstadsområdet. 

Kontakt os i dag på telefon 28 12 43 60

 

Prof Tagservice har stor erfaring med tagpaptag og nyt tag i: