15 års garanti
Medlem af Dansk Håndværk Garantiordning
Ring til os på 28 12 43 60

Rødovre - Tagrenovering


Skal du have udført tagrenovering i Rødovre står Prof Tagservice klar til at hjælpe dig. 

Ring til os idag på tlf. 28 12 43 60 og få et gratis og uforpligtende tilbud. 

En tagrenovering er en miljøvenlig løsning, som kan få ethvert tag til at fremstå som nyt igen – uden at du skal tære på opsparingen. En tagrenovering er dog ikke kun en optimal løsning fra et økonomisk synspunkt, da en renovering af boligens tag kan forlænge levetiden med op til 15-20 år, såfremt taget ikke er helt nedbrudt, og det sker ofte, hvis taget står uberørt hen og overdynges med mos og alger. 

Derudover kan vind og vejr forvolde skade på boligens tag, men med en tagrenovering fremstår taget hurtigt som nyt igen – dermed kan en tagrenovering også øge værdien af din bolig, hvis du påtænker at sælge den inden for den nærmeste fremtid. Har du behov for mere information om tagrenovering, kan du ringe til os eller sende en mail, da vi er specialister i at montere tage og udføre en tagrenovering i Rødovre. 

Det er muligt at forestå en tagrenovering selv, men hvis du gerne vil opnå et flot resultat, anbefales det at få Prof Tagservice til at udføre opgaven. En tagrenovering i Rødovre og omegn inkluderer en gennemgang af taget, dybderens, reparation af utætheder, algebehandling og forstærkning, hvorefter taget males. Du kan altid få et uforpligtende tilbud hos Prof Tagservice, når du har behov for en tagrenovering i Rødovre. 

Kontakt os i dag på telefon 28 12 43 60

 

Prof Tagservice har stor erfaring med tagpaptag og tagrenovering i: