15 års garanti
Medlem af Dansk Håndværk Garantiordning

Tagpap

Prof Tagservice er eksperter i tagpaptag og vi står klar til at hjælpe dig med dit tagprojekt.

Ring til os idag på tlf. (+45) 28 12 43 60 og få et gratis og uforpligtende tilbud.

Tagpaptage er endnu en gang på vej til at fejre kronede dage, da udviklingen af det moderne tagpaptag og den dertilhørende teknologi giver denne type tag mange fordele over øvrige tagtyper. Det er hurtigt og nemt at udnytte de mange fordele ved tagpaptage, uanset om du skal have et helt nyt tag, eller det gamle skal repareres. Et tagpaptag er i dag den foretrukne løsning for mange danskere.

Tagpaptage oplevede en periode i 70´erne og 80´erne en dalende interesse, idet den daværende teknologi ikke kunne tilbyde de samme resultater, som vi er beriget med i dag. Som med alt andet løser den teknologiske udvikling de fleste problemer. Derfor oplever tagpaptage nu kronede dage, da mange af landets førende arkitekter og husbyggere har fået øjnene op for de mange forskellige designmuligheder, der følger med, når en bygning beriges med et tagpaptag.

Det eneste reelle krav der er til tagkonstruktionen er, at et tagpaptag ikke må være helt fladt – ellers er mulighederne mange. Og i det danske land støder man på mange tagpaptage, hvor hældningsgraden varierer fra 12 til 45 grader – dit byggeri får et ordentligt løft med et tagpaptag. Den største fordel ved tagpaptage er den store frihed, man får, da det er muligt at designe taget efter specifikke ønsker – tagpap kan bruges til tage med traditionelle og utraditionelle udformninger såsom buede og konkave tagformer. Med andre ord – et tagpaptag er velegnet til al slags byggeri.

De mest populære tagpaptage er fremført i sort – primært skifersort – og det skyldes, at sorte tagpaptage fremstår langt pænere. Men det er muligt at erhververe tagpap i alskens farver, og den nyeste teknologi gør, at et tagpaptag kan modstå alle vejrforhold og bevægelser i tagkonstruktionen. Det eneste problem bygherren står overfor, er selve udformningen af tagkonstruktionen, idet de mange muligheder gør det svært at vælge det rigtige tagpaptag.

Derudover er tagpap også en fantastisk løsning for miljøet, da selve processen udleder minimalt med CO2, samtidig med at tagpap kan genbruges til mange andre formål, hvis taget på et senere tidspunkt skal udskiftes – et tagpaptag har en gennemsnitlig levetid på 30år. Det er imidlertid muligt at forlænge holdbarheden på tagpap med ordentlig vedligeholdelse. Det kan være alt fra fjernelse af mos og alger, reparation af revnedannelser, inddækning af fuger og rengøring af dit tagpaptag.

Så ønsker du at få del i glæderne og berige dit hus med et tagpaptag – så kontakt os i dag på telefon (+45) 28 12 43 60. Vi er klar til at hjælpe.